چاقوهای میابی مظهر خلوص شکوه و ظرافت میباشند.این سه ویژگی در فرهنگ ژاپن به دلیل داشتن پیششینه ای تاریخی و غنی¡ بسیار با اهمیت است. این چاقو ها در پایتخت شمشیرهای سامورایی ژاپن¡ شهر باستانی سکی ساخته شده است. سبک ساخت میابی جزو فرهنگ اصیل و اعتبار ارزشمند این کشور است. طراحی و تولید چاقوهای آشپزخانه میابی حاصل ترکیب ویژگی های استثنایی شمشیر سامورایی و تکنولوژی نوین امروز هستند. چاقوهای میابی تماما ژاپنی بوده زیرا توسط صنعتگران و استادان ماهر ژاپنی طراحی و تولید می شوند.این هنرهای دست ژاپنی یکی از زیر مجموعه های برند زولینگ می باشند.
چاقوی میابی ۲۰ سانت سرآشپز Miyabi 5000MCD B Gyutoh Knife, 20cm
31,190,000 تومان
هسته تیغه ساخته شده از فولاد پودر MicroCarbide MC63، تعبیه شده در 100 لایه فولاد سختی تقریبی. 63 راکول
تیغه های سخت شده با یخ CRYODUR به ویژه حفظ لبه برش خوب، مقاومت در برابر خوردگی و انعطاف پذیری بهینه تیغه را فراهم می کنند.
مشخصات تیغه ژاپنی معتبر
تیغه متقارن با لبه فوق تیز Honbazuke وضوح فوق العاده ای را تضمین می کند.
دسته سنتی “D” ساخته شده از توس ماسور برای تعادل کامل، کنترل بهینه و برش خستگی ناپذیر.
دسته توس سنتی کارلیایی ژاپنی (Masur).
هسته تیغه ساخته شده از فولاد پودری MicroCarbide MC63 تعبیه شده در 100 لایه فولادی ساخت Seki، ژاپن
گارانتی: ضمانت مادام العمر ZWILLING
در انبار موجود نمی باشد
شناسه محصول:
34373-201
دسته: چاقو
برچسب: MIYABI, چاقوی جیوتو, چاقوی ژاپنی, چاقوی سرآشپز, چاقوی میابی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.